
Legal Representation Regarding Los Osos Wastewater Project
Warren Jensen to: Paavo Ogren 02/11/2010 10:59 AM
Cc: John Diodati, John Waddell, Mark Hutchinson

Mr. Ogren,

I understand that Public Works is completing an application to the United States Department of 
Agriculture (USDA) for partial funding of the Los Osos Wastewater Project. In connection with that 
application, we understand that the USDA requires a letter from your legal counsel confirming their 
representation of Public Works.

This will confirm that the Office of County Counsel, San Luis Obispo County, is the legal counsel for the 
County of San Luis Obispo, as well as all departments of the County, including Public Works. I was 
appointed as County Counsel, effective September 22, 2008 for a four year term, pursuant to the authority 
of California Government Code section 27640 et seq., and have been the primary legal advisor to the Los 
Osos Wastewater Project since its inception following adoption of AB 2701 in 2006. If the USDA has any 
questions about our role as legal counsel, or would like further information from our office, we would be 
more than happy to talk to them.

Warren R. Jensen  (California State Bar No. 71349)
County Counsel, San Luis Obispo County
1055 Monterey Street, Suite D320  |  San Luis Obispo, CA 93408
Tel: (805) 781-5400  |  Fax: (805) 781-4221 |  wjensen@co.slo.ca.us



Direct Billing
Regina Rini to: John Waddell 04/29/2010 04:56 PM

Hi John:

Per your request, our billing rate to all outside agencies is $140 per hour.

Reggie
x5412

The information in this e-mail is confidential and protected by the attorney-client or attorney work product 
privilege.  These privileges are not waived by using e-mail as a form of transmission.  Only the 
above-named individual(s) can lawfully receive and read this information.  If the person actually receiving 
this e-mail or any other reader is not the named recipient, or the employee or agent responsible to deliver 
it to the named recipient, any use, dissemination, distribution or copying of the communication is strictly 
prohibited by law and subject to sanctions.  If you have received this communication in error, please 
immediately  notify us by telephone, send it back to us, and delete all copies from your computer.


